200. obljetnica predstave „Palačinka mog života”.

Gradsko kazalište lutaka Rijeka najavljuje 200. izvedbu predstave „Palačinka mog života“, koja je autorski projekt lutkara Davida Petrovića. Specijalno izdanje predstave bit će održano u četvrtak, 28. ožujka 2024. godine, s početkom u 18 sati, u kazalištu

„Palačinka“ je priča o kuharu koji cijelog života mašta o tome da napravi palačinku života i pobijedi na natjecanju. U kuhinji Davida Petrovića događa se nešto posve neočekivano i još neviđeno, a baš tako bit će i u ovoj posebnoj izvedbi. „Stigli smo do broja 200. Baš toliko je i palačinka ispečeno, možda i koja viška kad bismo se zasladili nakon predstave. Krenulo je s Kuharom i Gitarom (Srđan Badurina), pa se na 100. izvedbi priključio i Bubanj (Serđo Dlačić). Sve su to likovi koji zajedničkim snagama ispeku najbolju palačinku života. Na slavljeničkoj 200. izvedbi „Palačinke mog života“ priključit će se i druga gitara (Elvis Devčić), Bas gitara (Krešimir Kunda) i Harmonika (Tilen Kožamelj). To će biti pravi Palačinka bend koji će i nakon izvedbe malo zasvirati“, poručio je redatelj i glumac David Petrović.

Predstava traje 40 minuta te je prilagođena predškolskoj i školskoj dobi. Premijerno je izvedena 7. svibnja 2012. godine.  

Istaknuta fotografija: Gradsko kazalište lutaka Rijeka

#David Petrović #Gradsko kazalište lutaka Rijeka #lutkarstvo #predstava

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh