Darko Rundek & Ekipa na Trsatskoj gradini

Darko Rundek & Ekipa nastupaju u subotu, 14. rujna, u 20 sati na Trsatskoj gradini
Nakon nastupanja s Cargo Triom, Rundek je za veliku obljetničku turneju „Apocalypso Now“ okupio bend sastavljen od mlađih glazbenika s vibrantne zagrebačke scene. Ekipu čine Roko Crnić na bas gitari i bubnjevima, Silvio Bočić na bubnjevima, gitari i basu, Miro Manojlović na udaraljkama i vibrafonu, Igor Pavlica na trubi, dok Ana Kovačić svira saksofon i sintesajzer. Glazbenici često mijenjaju instrumente, a svi pjevaju, osobito Darko Rundek koji uz to svira i gitaru.
Nakon singlova „Tamni jorgovan“, „Barbara“ i „Pješčane oluje“, Rundek & Ekipa su s Andrejom Kurelec Košavić snimili album „Mura Mura“. Uslijedili su singlovi „Unutarnji glas“, „Tko su svi ti ljudi“, „Mila“ i „Voljeti stvarno“ kao uvod u album „Brisani prostor“ iz 2020., koji je osvojio Porina za najbolji album alternativne glazbe. Autor pratećih videa je Roko Crnić, koji je uz Rundeka koautor značajnog dijela tekstova na albumu.
Ova godina označava nastavak promocije albuma, birajući (brisane) prostore u kojima počinje nova priča o našoj sadašnjosti i budućnosti, povezana s od-rastom i radosnom skromnošću. Uz nove pjesme, Rundek & Ekipa svirat će i legendarne klasike, od Haustora do Cargo Tria.

Ulaznice su dostupne na sljedećoj poveznici.

Istaknuti vizual: Music Pool Croatia

#Darko Rundek #koncert #trio #Trsat #Trsatska gradina

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh