Brod na Kupi: Strašni utorak u mračnom Kaštelu

U organizaciji Prirodoslovnog muzeja Rijeka, danas, u utorak 31. listopada, organizirano je poslijepodnevno druženje u Kaštelu Zrinskih u Brodu na Kupi u trajanju od 17:00 do19:00 sati koje je namijenjeno djeci u dobi od 6 do 12 godina.

Djeca će tako moći otkriti strogo čuvane tajne u muzejskim postavima te upoznajte biljne i životinjske vrste strašnije od najstrašnijih vještica! U mobilnoj aplikaciji Naratour moći će zaigrati Mrak Muzej ili Mrak Kaštel, a muzej preporuča oboje.

U najmračnijem prostoru “Divljine s pogledom na more” sudionici će, nakon bojanja lica, dobiti moć da nastave igranje igara “Prijeđi začaranu šumu” i “Čuvaj se, čudovište!”, a potom nastave druženje s paucima i šišmišima. Hoće li svi prisutni dobiti povelju hrabrosti pomalo ovisi i o volji kušanja neobičnih kulinarskih pripravaka.

Broj slobodnih mjesta za sudjelovanje u šrogramu pa je sudjelovanje djeteta potrebno najaviti na elektronsku poštu marketing@prirodoslovni.com. Program je besplatan kao i ulazak u Kaštel Zrinskih.

Naslovna fotografija: dio vizuala za program Strašni utorak u mračnom Kaštelu

#Brod na Kupi #Kaštel Zrinskih #Mrak Muzej #muzej #Strašni utorak u mračnom Kaštelu

ArtKvart Preporuka

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh