Koncerti glazbenog kampa i sajam cvijeća u Puntu

U sklopu Glazbenog Kampa 2024. i Međunarodnog gitarističkog natjecanja koje se održava od 01. do 07. travnja u Puntu na otoku Krku, planiran je niz koncerata. Tako, ovoga petka, 5. travnja, s početkom u 19:30 sati u Restoranu Marina nastupit će splitski gitaristički kvartet, čiji su članovi Josip Dragnić, Kajo Milišić, Martin Andrijašević i Goran Cetinić Koća. Osim glazbenog dijela večeri, posjetitelji će imati priliku prisustvovati svečanoj dodjeli diploma i nagrada najbolje plasiranim natjecateljima prvog dana Međunarodnog gitarističkog natjecanja (MOOK).

Splitski gitaristički kvartet je osnovan 2010. godine sa težnjom obogaćivanja hrvatske i splitske gitarističke scene, a čine ga nagrađivani splitski gitaristi, bivši učenici i studenti splitskih glazbenih škola i Umjetničke akademije: Josip Dragnić, Kajo Milišić, Goran Cetinić Koća i Martin Andrijašević. Za vrijeme kontinuiranog višegodišnjeg djelovanja Splitski gitaristički kvartet je premašio početnu svrhu osnivanja, te je osim brojnih koncerata u Hrvatskoj, ostvario i zapaženu međunarodnu koncertnu aktivnost te se profilirao kao jedan od vodećih promotora hrvatskog glazbenog stvaralaštva za gitaru u inozemstvu.

Uz to, u subotu, 6. travnja s početkom u 19:30 sati, u Područnoj školi Punat (Osnovna škola Fran Krsto Frankopan), održat će se završni koncert polaznika tri programa Glazbenog kampa. Na ovom koncertu, polaznici će demonstrirati što su naučili i usavršili kroz intenzivan tjedan radionica i učenja. Ulaz na koncerte je besplatan.

Uz koncerte Glazbenog kampa, Turistička zajednica općine Punat organizira i sajam „Cviće moje“, koji će se održati u subotu u vremenu od 09:00 do 16:00 sati na parkiralištu ispred Turističke zajednice. Cilj sajma je prodaja sezonskog cvijeća kako bi se uljepšali vrtovi, balkoni i okućnice. Posjetitelji će imati priliku birati između raznovrsnog proljetnog cvijeća, ljetnica, trajnih sadnica te presadnica povrća.

Istaknuti vizual: Turistička zajednica općine Punat

#gitaristički kamp #koncert #Krk #MOOK #natjecanje #Punat #Sajam cvijeća

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh