„Kvartovski advent” na Kozali

Vijeće Mjesnog odbora Kozala na području kvarta organizira blagdanski program pod nazivom ,,Kvartovski advent”. Bogati cjelomjesečni program počinje već ovoga petka, 1. prosinca, a traje sve do 22. prosinca te uključuje zabavu s koncertom dječjeg zbora, božićnim sajmom kao i kuhanim vinom i fritulama.

Kozala će postati lokalni mikrocentar adventskih zbivanja, a blagdanski duh održavat će se u organizaciji MO Kozala cijelog prosinca, uz suradnju s lokalnim udrugama Ruka, SMART kvart, obrtom VRRR, OŠ Kozala te aktivnim građankama i građanima uz potporu kvartovskih donatora.

Program Adventa u kvartu odvijat će se od prvog dana prosinca, zaključno do 22. prosinca kada će na Volčićevom trgu biti održan božićni sajam i prigodna zabava u pravom blagdanskom ozračju.

Tako će se u petak, 1. prosinca, u 17:00 i 18:00 sati, u zgradi MO Kozala održavati radionice izrade ukrasa i kićenja zgrade MO pod vodstvom udruge Ruka, obrta VRRR i Daniele Torjan. U ponedjeljak, 4. prosinca, s početkom u 16:00 sati odvit će se kićenje kvartovske jelke ukrasima koje su izradili učenici OŠ ,,Kozala”. U petak, 15. prosinca, u 19:00 sati u zgradi MO Kozala na rasporedu je radionica izrade i oblikovanja čokolade pod vodstvom iskusnog čokolatijera, u organizaciji udruge SMART kvart u okviru cjelogodišnjeg programa ,,Pametni kvart – Kozala 2023”, a pod pokroviteljstvom PGŽ. U utorak, 19. prosinca, u 17:30 sati prikazat će se priredba u OŠ ,,Kozala” uz prigodni program i dolazak Djeda Mraza i podjelu slatkih paketića u organizaciji VMO Kozala. Petak, 22. prosinca rezerviran je za božićni sajam i zabavu na Volčićevom trgu.

Istaknuta slika: vizual za „Kvartovski advent” na Kozali

#Božić #Kozala #Kvartovski advent #MO Kozala #Radionice

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh