Memorijalni centar „Lipa pamti“: poziv na radionicu

Memorijalni centar „Lipa pamti“ poziva sve zainteresirane na radionicu koja će se održati u subotu, 25. svibnja, od 12 do 17 kao popratni program izložbe „Nakon zadnji aprila (radno)

Izložba je otvorena 29. travnja u sklopu godišnjeg umjetničkog programa „Prepoznavanje odsustva“, povodom obilježavanja 80. godišnjice stradanja stanovnika sela Lipa.

Radionica

Radionicu će voditi autori izložbe, Karlo Čargonja i Goran Ferčec, oslanjajući se na umjetničke postupke i metodologiju istraživačkog procesa koje su primijenili tijekom rada na ovoj izložbi. Izložbeni radovi predstavljaju prvu fazu jednogodišnjeg projekta i moguće im je pristupiti kao otvorenom djelu, nedovršenom konceptu koji poziva na dijalog i suradnju s posjetiteljima. Otvorenost rada potaknula je ideju o radionici u kojoj će posjetitelji imati priliku primijeniti iste ili slične kreativne alate koje su autori koristili kroz medij teksta i fotografije u istraživanju narativa vezanih uz Lipu. Radionica je zamišljena kao jednodnevno istraživanje podijeljeno na dio posvećen prozi/tekstu i dio posvećen fotografskom mediju.

Prethodna iskustva nisu potrebna. Broj polaznika je ograničen, a prijave se primaju na e-mail adresu: lipapamti@ppmhp.hr ili na broj mobitela: 091 444 0142. Detaljni raspored radionice polaznici će dobiti nakon obavljene prijave.

Istaknuta i ostale fotografije: Memorijalni centar „Lipa pamti“

#80. godišnjica #Memorijalni centar „Lipa pamti“ #Nakon zadnji aprila (radno) #radionica #selo Lipa

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh