Mjuzikl i broadwayski sjaj za umjetnički jubilej Leonore Surian Popov

U subotu, 16. rujna s početkom u 20 sati u HNK-u Ivana pl. Zajca, prvakinja riječkog Kazališta Leonora Surian Popov proslavit će 20. obljetnicu svojeg umjetničkog rada premijernom izvedbom mjuzikl-priče „A ritmo di Broadway / U ritmu Broadwaya“

Glazbena večer koja će donijeti neodoljivi dašak Broadwaya na pozornicu „Zajca“, omiljene i svima poznate melodije te Leonorina priča odvest će publiku na nezaboravno glazbeno putovanje kroz uspješnice iz najpoznatijih mjuzikala kao što su „Evita“, „Poljubi me, Kato“, „Sunset Boulevard“, „Chicago“, „Cabaret“, „Alladin“, „Jadnici“, „Producenti“, „New York, New, York“, „Mamma mia“, „Jalta Jalta“ i drugih.

Jedna od rijetkih umjetnica koje na ovim prostorima mogu iznijeti najzahtjevnije i najdivnije melodije najvećih svjetskih mjuzikala, članica Talijanske drame HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci koja redovno glumi i u predstavama Hrvatske drame, Leonora Surian Popov neke od svojih najzapaženijih uloga ostvarila je upravo u mjuziklima, od Nine Filipovne u mjuziklu „Jalta Jalta“ do Norme Desmond u „Sunset Boulevardu“ koja joj je donijela i Nagradu hrvatskog glumišta.

Leonorina gala večer koprodukcija je HNK Ivana pl. Zajca i B Glad produkcije. Redateljica i koreografkinja je Tihana Strmečki, tekst su napisali Igor Weidlich i Giuseppe Nicodemo, a gostujućim glazbenicima ravnat će Filip Gjud. Scenograf je Ivan Botički, a haljinu i kostime potpisuju Katarina Baban i Angela Runje.

#HNK Ivan pl. Zajc #Leonora Surian Popov

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh