RockeRin u HKD-u na Sušaku

Koncert školskih bendova osnovnih i srednjih škola grada Rijeke s pjesmama s nosača zvuka PjesmaRIca održat će se 5. lipnja u 18 sati i RockeRin mjuzikl u 19:30 sati. RockeRin, mjuzikl iz školskih klupa, donosi svevremensku ljubavnu tinejdžersku priču koju prate poznate riječke pjesme

Mjuzikl započinje u trenutku kada se petnaestogodišnja Marianne nevoljko seli iz Irske u Rijeku. Ona dolazi u novi grad, u novi razred, u prvi razred srednje škole. Tamo upoznaje mnoge djevojke i momke te započinje svoju riječku avanturu. Jakov, najveći frajer u školi, ima svoj bend, a Marianne mu se odmah svidi. Pomaže joj s gradivom, piše joj pjesme, a njegovi ga prijatelji i prijateljice zbog toga zafrkavaju. Marianne se pomalo zaljubljuje u Jakova, ali i u svoj novi grad.

U ovaj su mjuzikl uključeni mladi i talentirani glumci, pjevači i plesači iz 11 osnovnih i srednjih škole Rijeke i Primorsko-goranske županije. Idejne su začetnice RockeRina Jelena Fabijan (vokalna mentorica) i Ana Cvitak (koreografija i scenski pokret), a u ovoj su im se priči pridružili i Darko Terlević (glazbena produkcija) te Iva Močibob (scenarij).

Ulaznice po cijeni od €8 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji te na benzinskim postajama.

Istaknuti vizual: HKD na Sušaku

#HKD na Sušaku #koncert #mjuzikl #PjesmaricA #RockeRin

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh