Slatka Simona Igora Mirkovića u Art-kinu

U srijedu 7. veljače u Art-kinu u 20:00 sati prikazat će se premijera igranog filma Igora Mirkovića, Slatka Simona.Premijeri će, uz redatelja Igora Mirkovića, prisustvovati i glumci Toma Medvešek i Luka Knez, glumice Nikolina Prkačin i Elizabeth Zacero te direktor fotografije Ivan Zadro.

Režiju i scenarij filma potpisuje Igor Mirković, a glavne uloge igraju Toma Medvešek, Tina Keserović, Maja Jurić i Jerko Marčić. Fotografiju potpisuje Ivan Zadro, montažu Tomislav Pavlic, a glazbu Luka Mustač . Film je snimljen u produkciji Interfilm.

Zeleni (Toma Medvešek) radi u opskurnoj firmi za seks-chat u Zagrebu i zavodi muškarce na internetu pod lažnim identitetom zavodljive slatke Simone. Negdje u Austriji živi tajanstveni Bobo (Jerko Marčić), koji se upleo u Simoninu mrežu: piše joj danima i noćima, da bi na kraju poželio stvarnu vezu s njom. Simona potiče njegove želje, ali uvijek izbjegne susret. No, kad Bobo odluči da će ostaviti sve zbog Simone i planira novi život s njom, seks-chat operateri shvate da je sve otišlo predaleko, i da se poigravaju životom nepoznatog čovjeka. Ali, pokazat će se da ni Bobo baš nije govorio istinu.

Istaknuta slika: vizual za film Slatka Simona Igora Mirkovića

#Art-kino #Film #Igor Mirković #premijera #Slatka Simona

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh