67. Ljetne priredbe: Politička komedija Glasnogovornik, Teatar Gavran

Nastavak kazališnog programa 67. Ljetnih priredbi donosi političku komediju Glasnogovornik nastalu u produkciji popularnog Teatra Gavran koja će se na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša) odigrati u srijedu, 26. srpnja 2023. godine, s početkom u 21.30 sati. Cijena ulaznice iznosi 15,00 eura.
U predstavi Glasnogovornik Miro Gavran sučeljava iskusnog ostarjelog političara s mladićem koji tek ulazi u svijet politike. Stari politički lisac postaje mentorom i zaštitnikom mladiću uvodeći ga u složeni svijet spletki i manipulacija, postupno razotkrivajući svoje životne principe. Na svršetku ove uzbudljive priče i mladić koji se tek počeo uspinjati na hijerarhiji moći, razotkrit će svoje motive za bavljenje poslom koji je često na zlu glasu. Sukob dvojice različitih karaktera je neizbježan, kao i demaskiranje društvenih i osobnih pozlata. Ova drama puna neočekivanih obrata, duboko je uronjena u našu stvarnost.
U ulozi starog političkog lisca našao se vrsni Vinko Kraljević, dok mladu političku nadu utjelovljuje Zoran Pribičević. Njihovu vještu glumačku igru vodi redateljica Mladena Gavran, stvarajući napetu i oštru atmosferu između dvije političke generacije.
Financijsku podršku ovogodišnjim Ljetnim priredbama, za čiju se organizaciju tradicionalno brine Centar za kulturu Grada Krka, pružili su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Krk i Turistička zajednica Grada Krka.
Ulaznice za programe ovogodišnjih Ljetnih priredbi kupuju se na prodajnom mjestu u Galeriji Decumanus, Josipa Jurja Strossmayera 2 (stari grad), unutar njezinog redovnog radnog vremena, od ponedjeljka do subote, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata. U suprotnom, ulaznice se mogu rezervirati telefonom na 051 220 041.

#Glasnogovornik #Grad Krk #Miro Gavran #Mladena Gavran #Teatar Gavran #Vinko Kraljević #Zoran Pribičević

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh