Velvet Festival preuzima Nemo Klub!

Ovaj vikend započinje uzbudljiva nova sezona u Nemo Klubu (bivši Život) na adresi Ružićeva 2. Klub, poznat po vrhunskoj atmosferi i nezaboravnim noćima, doživljava pravo osvježenje zahvaljujući Velvet Festival timu, koji preuzima prostor i donosi novi, modernizirani grafički dizajn, dok će se poseban naglasak staviti na rasvjetu i vibrantne boje

Za ljubitelje vrhunske glazbe, petak donosi pravu poslasticu uz nastup srpske DJ-ice Nevene Jeremić. Nevena, poznata po energičnim setovima koji spajaju house i disco, zasigurno će publiku povesti na glazbeno putovanje ispunjeno snažnim ritmovima i nepredvidivim melodijama. U subotu, 5. listopada, plesni podij preuzima Vitamin Disco, koji će svojim zvucima raznih disco, funk i house hitova zagrijati atmosferu i osigurati nezaboravnu zabavu.

Nevena Jeremić

Osim glazbenog programa, Velvet Festival tim uveo je nekoliko uzbudljivih noviteta. Klub je osvježen u novim, vibrantnim bojama, a osvjetljenje je redizajnirano kako bi svaki kutak stvarao jedinstven ugođaj. U ponudu pića dodana su prirodna vina, kao i popularni hard seltzeri, što donosi nov i moderan pristup ugostiteljstvu.

Program otvorenja:

– Petak, 4. listopada: DJ Nevena Jeremić,

– Subota, 5. listopada: Vitamin Disco.

Vrata Nemo Kluba otvaraju se u 23 sata, a ulaz će biti slobodan do 01 sat, nakon čega se cijena penje na 5 EUR. Pozivaju se svi ljubitelji vrhunske glazbe i zabave na uživanje u potpuno novom iskustvu u Nemo Klubu!

Istaknuta fotografija: Nemo klub

#disco #DJ #funk #Nemo Klub #Velvet festival

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh