Brudetijada na Alteregu: Emil Mavra specijalni gost festivala prirodnih vina, Lovran će dobiti dašak Mediterana kakav je nekad bio

Festival prirodnih vina Alterego, što se u organizaciji Igora Anjolija, Tomislava Brajnovića i Novog turizma održava u lovranskom kinu Sloboda (subota, 26. listopada, 11 sati) zaista će biti vrhunski eno-gastro spektakl.

Osim što će okupiti  creme de la creme prirodne vinske scene Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine, bit će tu još ljudi koji se na dostojan način mogu uklopiti u ovu filozofiju vinarstva i svojevrstan način života. Počev od ponajbolje hrvatske chefice Katarine Vrenc i asistenta joj Marka Gržine, preko Edija Maružina i njegovog Edi East Trance Bluesa, do DJ Dobrile i jednog sasvim posebnog gosta, koji će na samo sebi svojstven način unijeti jedan mali dašak Mediterana kakav je nekad bio, i to dašak što se njeguje na samo jednom mjestu u Rijeci, legendarnoj lučici na Kantridi.

Vremenske prilike nisu dopustile da se na Morskom prascu ove godine održi tradicionalna Brudetijada, ali zato će se njezino specijalno izdanje zbiti upravo na Alteregu, veliki brudet za tu priliku svim sudionicima Alterega spremat će Emil Mavra, njegov gastro potpis poznat je samo nekolicini odabranih, samo onima koji lučicu na Kantridi smatraju svojim drugim domom.

Sve to samo je još jedan dodatan poticaj da u subotu navratite do kina Sloboda u Lovranu, Alterego sigurno neće razočarati vaša očekivanja.

Brudetijada je program u organizaciji Novog turizma i Ljeta na Kantridi, a financijski ga pomaže Upravni odjel za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport i mlade.

Ilustracija Aleš Suk

#Alterego #Emil Mavra #Kino Sloboda #Lovran #prirodna vina

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh