Astra Divina: radionica „Tragovima Divljine“

U subotu, 16. ožujka, Astra Divina započinje s novim ciklusom radionica, a ovoga puta riječ je o „Tragovima Divljine“ gdje se istražuje prisutnost velikih zvijeri u prirodi – medvjeda, vuka i risa

Njihova prisutnost svjedoči o očuvanju prirode i bogatstvu biološke raznolikosti. Voditelji radionica su članovi vanjskog stručnog vijeća projekta „Life Lynx“, posvećenog očuvanju populacije risa. Sadržaj radionice uključuje poučavanje o ponašanju velikih zvijeri poput medvjeda, vuka i risa te obuhvaća istraživanje uz pomoć posebne opreme, analizu i demonstraciju sakupljenog materijala iz prirode, promatranje prirode pod lupom te nudi mnogo dječje igre i veselja.

Također, uključene su i najnovije informacije iz projekata očuvanja divljih životinja te demonstracija vještina prepoznavanja njihovih tragova – pri čemu nisu samo otisci u pitanju. Mjesto održavanja radionica je na samom rubu šume okruženom divljinom – mjestu Hrib. Radionica je namijenjena obiteljima s djecom uzrasta od 3 do 14 godina.

Više informacija o radionicama nalazi se na sljedećoj poveznici.

Istaknuta fotografija: Astra Divina

#Astra Divina #Djeca #Gorski kotar #Life Lynx #obitelj #Radionice

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh