Božićni sajam u Galeriji O.K.: prvi dan

U petak, 22. prosinca, održan je prvi dan Božićnog sajma u Galeriji O.K.. U predblagdanskom druženju, okruženi mirisom kuhanog vina, dobrih knjiga i slatkih fritula, započeli smo novo poglavlje u okviru rada galerije. Želja i cilj su isti – da se stvori mjesto u gradu, u kojemu će umjetnice i umjetnici moći izložiti svoje radove bez kotizacije, a sve zbog pridonošenja vidljivosti sudionicima, daljnjem umrežavanju te nastavku buduće suradnje. Uz neizostavne lampice i Djeda Mraza, posjetitelji su imali priliku i upoznati se s prisutnim umjetnicima te direktno komunicirati s osobom koja stoji iza radova. Također, sajam ima i humanitarni cilj: dio sredstava se odvaja za kupnju hrane i potrepština Socijalnoj samoposluzi „Kruh sv. Elizabete”, u kojoj sudjeluju svi okupljeni.

Na sajmu možete pronaći radove od autorica i autora: Luka AničićIvana BajcerTanja Blašković (Eston Teco), Klara DujmovićJelena DunatoEdo HrženjakSilvana KonjevodaRadovan KunićAnita KosMichel MesarićIzabela PeculićMelita Sorola StaničićJasna ŠikanjaDorijan ŠikićDražen ŠokčevićIvan ValušekCelestina VičevićDominik VišnjićMatea Zeman i Tereza Vukić (Artstudioglassy) kao i knjige iz Antikvarijata Mali neboder.

Ako pripadate „klasi optimist” i tražite poklone u zadnji čas – imamo dobre vijesti za vas, jer nastavljamo i danas, u subotu, 23. prosinca, na istome mjestu u isto vrijeme.

Vidimo se.

Fotografije: Aleš Suk

#Antikvarijat Mali neboder Rijeka #Božićni sajam #Galerija O.K. #Humanitarni cilj #Urbani separe

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh