Umjetnost za njuškice: Humanitarni kalendar Udruge Šapa u Srcu – Ogulin

Udruga za zaštitu životinja „Šapa u srcu – Ogulin“ nastavlja svoju nesebičnu brigu o napuštenim psima i mačkama diljem Hrvatske. Od 2013. godine, ova predana udruga pokriva područje Ličko-senjske, Karlovačke, Zagrebačke i Primorsko-goranske županije.

Suočavajući se s izazovima financiranja, prošle godine su osmislili humanitarni umjetnički kalendar koji je značajno podigao svijest o njihovom radu. Prikupljena sredstva od prodaje kalendara, preko 32.000,00 kn, omogućila su financiranje hrane i veterinarskih troškova za njihovih više od 100 pasa i mačaka.

Ove godine, udruga je okupila 13 talentiranih ilustratorica i ilustratora koji su donirali svoje radove i tako omogućili izradu kalendara. To su Rina Barbarić, Tina Božan, Srđa Dragović, Andrej Drožđan, Klasja Habjan, Dora Kasun, Agata Lučić, Apolonija Lučić, Oleg Morović, Marin Remić, Klara Rusan, Hana Tintor, Mate Žaja te dizajner kalendara Leo Kirinčić.

U produkciji od 300 kalendara, tim se odlučio za manji format (14,5×20,0cm). Papir za kalendar sponzorirala je tvrtka Igepa Plana d.o.o. (Munken Lynx 240g), tisak je povjeren Smak Pressu (Riso print), dok je doradu obavila tvrtka Tisak PDF d.o.o.

Naručite svoj kalendar i pridružite se ovoj hvalevrijednoj inicijativi kako biste zajedno pomogli njuškicama! Nabavite svoj primjerak ovog posebnog kalendara po cijeni od 25 eura, a cijeli iznos od prodaje bit će doniran udruzi. Narudžbe su moguće putem sljedećeg linka.

Dodatno, kalendare možete preuzeti na nekoliko lokacija u Zagrebu i Rijeci, uključujući Ohana pet shop, Luta coffee shop, Caffe bar Štriga i Forever Yours Tattoo Studio.

Fotogalerija: Maja Radišić i Udruga Šapa u srcu

#azil #humanitarni kalendar #Udruga Šapa u srcu - Ogulin

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh