Četvrt stoljeća iza Homo si teć – Rijeka Run

Najpopularnija riječka sportska manifestacija, festival sporta i rekreacije Homo si teć -Rijeka Run, ove godine slavi četvrt stoljeća održavanja, a građani Rijeke i posjetitelji, zaljubljenici u zdrav život i rekreaciju, od 30. ožujka do 28. travnja mogu sudjelovati u nekoj od čak devet utrka koje se odvijaju u tri rastrčana vikenda

Prodaja majica za Festival sporta i rekreacije „Homo si teć – Rijeka Run“, kreće u srijedu, 3. travnja na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske. Prodajni štand bit će otvoren od 11 sati, a posjetit će ga i pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Grada Rijeke, Iva Erceg, te pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije, Sonja Šišić. One će prigodnom kupnjom majica podržati promociju festivala.

Ovogodišnja prodaja festivalskih majica namijenjena je prikupljanju sredstava za program „Moje mjesto pod suncem“, koji vodi udruga CeKaDe, a koji je usmjeren na socijalno uključivanje i osnaživanje djece u riziku od siromaštva. Udruga CeKaDe kontinuirano radi s više od 60 djece u Rijeci u dobi od 6 do 18 godina, pružajući im podršku u stjecanju znanja i vještina te omogućujući im sudjelovanje u različitim aktivnostima koje bi im inače bile nedostupne. Kupnjom majice po cijeni od sedam eura, dva se eura donira programu „Moje mjesto pod suncem“. Štand će na Korzu biti otvoren svakim radnim danom od 10 do 18 sati te subotom od 10 do 13 sati.

Istaknuta fotografija: Rijeka Run

#Homo si teć #Moje mjesto pod suncem #rijeka run #udruga CeKaDe

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh