Fešta de Pešta u Palachu

Prije nego se vrata Palacha zatvore radi osvježenja prostora, u subotu 3. veljače, tamo će se odviti još jedna fešta, nešto drugačija od ostalih dosadašnjih koncertnih večera u organizaciji Udruge Ri Rock. Riječ je o Fešti de Pešti!

Fešta de Pešta je događaj gdje je spoj elektronike i organske glazbe na dvije pozornice odličan uvod za karnevalsko doba.Tijekom ove večeri na dvije pozornice će se izmijeniti šest selektora, jedan „live act“ producenta te jedan nastup odličnog i uvijek u Rijeci rado viđenog benda: The Fogsellers!

Na prvoj pozornici će biti mashup gdje će se moći pronaći selektori koji puštaju razne ritmove poput onih iz Afrike, Indije ili Južne Amerike uz prizvuk funka (Radio Roža crew), ali i fino zamaštene reggae i dub ritmove (Worries In The Dance crew).

Na drugoj pozornici će biti elektro gdje će se naći dva dj-a, Sven i Kontra, koji će puštati elektro stil , uvijek drugačiji „live act“ Fikcio Mongera, te odličan polu-improvizirajući bend, The Fogsellers iz Šibenika.

Program će krenuti u prvoj prostoriji u 19:00 sati, dok će u trećoj krenuti u 20:00 sati i sve skupa će trajati do 3:00 sata u noć.

Upad je 8 eura, a vrata se otvaraju u 19:00 sati.

Dođite se rasplesati i ubaciti u karnevalsku atmosferu te pazite na sebe i druge oko vas, poručuju organizatori.

Istaknuta slika: dio vizuala za Feštu de Peštu

#Fešta de Pešta #mashup #Palach #The Fogsellers #Udruga Ri Rock

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh