Galerija Pasaž: Otvorena revijalna izložba članova Fotokluba Color

Večeras, 16. travnja, s početkom u 19 sati, u Galeriji Pasaž Fotokluba Color otvorena je revijalna izložba članova ovog fotokluba. Ovo je druga izložba u Galeriji, nakon njezinog otvorenja 8. ožujka.
U ugodnoj atmosferi galerije, izložbu je otvorio predsjednik Fotokluba Color, Ivica Nikolac, a autori trideset i sedam izloženih fotografija su Nebojša Anić, Fanita Barčot-Nikolac, Sonja Diklić, Tanja Frančišković, Ines Habereiter, Žorž Istog Duško, Željko Jerneić, Karmen Lazar, Ivica Nikolac, Dubravka Ovčarić, Nives Papandopulo, Gordana Poščić, Edvard Primožić, Aleksandar Tomulić i Zoran Uzelac.

„Riječ je o izložbi koja prikazuje odabir radova članova kluba. Trebala je biti prikazana u prosincu, ali smo je radi preseljenja odgodili tako da ćemo ove godine imati dvije izložbe, još jednu pred kraj godine. Selekciju radova napravio je dr. Boris Božić (MFIAP), poznati fotograf (Austrija/Švicarska). Od ove godine nema nagrada, nego samo zajednički nastup. Članovi kluba ostvarili su izvanredne uspjehe na međunarodnim salonima u 2023.godini i dobili čitav niz nagrada i priznanja, uz, dakako, brojne samostalne autorske izložbe u Rijeci, Splitu, Beogradu, Rovinju, Puli…” izjavio je Nikolac.

Izložba će biti otvorena do 30. travnja, a može pogledati od ponedjeljka do petka od 17 – 20 sati u Galeriji Pasaž, Križanićeva ulica 1b.

Fotografije: Fani Barčot-Nikolac

#Boris Božić #Fotoklub Color #Galerija Pasaž #Ivica Nikolac

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh