Grupa Fit koncertom slavi 40 godina

Kultni riječki bend nedavno je obilježio okruglih 40 godina svojeg postojanja, a veliku će obljetnicu proslaviti koncertom koji će se 4.studenog s početkom u 20:00 sati održati u Exportu. Fit nije svirao uživo više od tri godine pa je ovo svakako koncert koji se ne propušta!

Grupa Fit svoj status stekla je vrlo brzo i s malom količinom materijala. Sa samo dva studijska albuma postali su svjetla priča riječke rock scene. U samim počecima, pomogli su im legendarni frontmen beogradskog benda EKV, Milan Mladenović, i bubnjar Ivan Fece Firči koji su sudjelovali u stvaranju prvog albuma.

Ovaj koncert je ujedno i promocija albuma „Best of… 40 godina” grupe Fit. Davor Lukas i Zorko Opačić okupili su se kako bi snimili svoje najpoznatije pjesme iz svake faze karijere u novom aranžmanu, a u stavranju albuma pridružili su im se Mirko Sokolović i Alen Tibljaš. Nove verzije pjesama nastale su u želji da se prikladno proslavi 40. obljetnica benda, a Croatia Records u suradnji sa srbijanskom izdavačkom kućom Fidbox, predstavili su pjesme publici na CD-u i na vinilu. Na njemu obožavatelji mogu uživati u nezaboravnim pjesmama poput „Mačka”, „Zaboravit ću sve”, „Rijeka”, „Telefon” i „Rock’n’roll je kriv za sve”.

Ulaznice su u pretprodaji u Dallas Music Shopu po cijeni od 15 eura i 30 eura VIP.

Naslovna fotografija: Grupa Fit; privatni arhiv

#„Best of… 40 godina” #40 godina #Export drvo #Fit #koncert

ArtKvart Preporuka

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh