natjecaj

HAVC: Raspisani Javni pozivi za proizvodnju i razvoj filmova te za razvoj serijskih televizijskih djela u 2024. godini

Rok: 14.3.2024. i 12.9.2024.

Objavljeni su Javni pozivi za poticanje proizvodnje filmova, razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova te za razvoj scenarija i projekata serijskih televizijskih djela.

Cjelovite tekstove Javnog poziva, informacije o rokovima i prijavnice potražite na ovoj poveznici, odnosno u rubrici O nama / Javni pozivi (Što i kako financiramo) u podrubrici „Proizvodnja audiovizualnih djela” i „Razvoj scenarija i razvoj projekata audiovizualnih djela” te „Razvoj scenarija i projekata televizijskih djela”. 

Prijave na Javni poziv za poticanje proizvodnje filmova podnose se u dva roka: do 14. ožujka i do 12. rujna 2024. godine. 

Prijave na Javni poziv za poticanje razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova podnose se u dva roka: do 13. ožujka i do 11. rujna 2024. godine.

Prijave na Javni poziv za poticanje razvoja scenarija i projekata serijskih televizijskih djela podnose se u dva roka: do 12. ožujka i do 10. rujna 2024. godine. 

Tekstovi svih otvorenih javnih poziva i rezultati dosad zaključenih nalaze se u rubrici Javni pozivi, raspodijeljeni po kategorijama. Sve daljnje rokove javnih poziva HAVC-a možete pratiti i putem našeg Kalendara događanja u sekciji Infocentar. 

#HAVC #natječaj film #natječaj projekt #natječaj scenarij #natječaji u kulturi

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh