Natječaj HDD-a za primanje novih članova i članica

Hrvatsko dizajnersko društvo raspisalo je natječaj za primanje novih članova i članica u sljedećim kategorijama – profesionalci, pripravnici i studenti. 

Hrvatsko dizajnersko društvo (HDD) je nevladino, nestranačko, neprofitno i dobrovoljno strukovno udruženje, osnovano 1983. godine kao Društvo dizajnera Hrvatske (DDH), koje se bavi promicanjem zajedničkih strukovnih i socijalnih interesa članova Društva i sustavnim stvaranjem društvenih uvjeta koji vode poboljšanju rada na području dizajna. Ciljevi HDD-a su razvoj i afirmacija, promicanje i napredak dizajnerskog stvaralaštva u Hrvatskoj, zastupanje interesa i statusa struke i članova HDD-a, te sustavno stvaranje društvenih uvjeta koji vode poboljšanju djelovanja na području dizajna.
Članovima mogu postati svi državljani RH koji prihvaćaju Statut HDD-a, a koji su svojim dosadašnjim radom dokazali pripadnost praksi, teoriji i promicanju struke dizajna, odnosno svi oni koji su na bilo koji način zainteresirani za napredak dizajna u Hrvatskoj. Članovima iznimno mogu postati i autori koji nisu državljani RH, ali su profesionalno vezani uz RH i svojim radom doprinose razvoju dizajna u Hrvatskoj. Osim toga, u skladu sa Statutom i Pravilnikom za primanje u članstvo zainteresirani kandidati i kandidatkinje moraju udovoljavati kriterijima propisanima za svaku od pojedinih kategorija.

Više informacija, propozicije natječaja kao i informacije o prijave nalaze se na sljedećoj poveznici.

#HDD #natječaj HDD #natječaji u kulturi #nove članice #novi članovi

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh