Neviđena manifestacija na Kantridi: Gospa od Supa se oglasila i pozvala na gradnju kapelice!

Na već tradicionalnoj manifestaciji obilježavanja ukazanja Gospe od Supa na riječkoj plaži na Kantridi, ove su se godine, na zaprepaštenje svih prisutnih – doslovno začula nebesa!

Organizatori i okupljeni vjernici bili su zapanjeni, ali i presretni jer je Gospa od Supa ponovno iznenadila sve prisutne, ovoga puta svojim glasom.

Neobičan događaj uslijedio je nakon što je krenula kolektivna molitva na koju su ove godine organizatori pozvali građane i prisutne posjetitelje u sklopu programa obilježavanja četvrte obljetnice ukazanja.

Glas majke Božje odjeknuo je plažom – direktno s neba, a Gospa je jasno poručila da dogodine želi kapelicu na ovom mjestu svog nekadašnjeg ukazanja.

– Ovo je nevjerojatno! Nema riječi kojima možemo opisati svoje osjećaje. Gospa nas je čula, odgovorila na naše molitve i dala nam smjernice za budućnost grada, izjavila je organizatorica te dodala:

– Svaka riječ iz njenih usta ima posebno značenje i ne smijemo to zanemariti. Gradit ćemo kapelicu, ne samo kao znak zahvalnosti, već i kao simbol vjere i mira za buduće generacije.

Organizatori vjeruju da će izgradnja kapelice dodatno potaknuti razvoj turizma u Rijeci.

– Ovo će nas učiniti gradom s dva svetišta, što je iznimno važno za turistički potencijal naše regije. Vidimo to kao priliku za jačanje vjerskog turizma i promicanje Rijeke kao posebne duhovne destinacije.

Svi prisutni bili su vidljivo dirnuti ovim nevjerojatnim događajem, koji će zasigurno zauvijek ostati u sjećanju svjedoka ovog čuda. Rijeka i Kantrida postali su središta duhovnog zajedništva i nade, a gradnja kapelice bit će još jedan korak prema svjetlijoj budućnosti i jačem povezivanju vjernika iz cijelog svijeta.

Podsjećamo, uoči obilježavanja četvrte obljetnice ukazanja Gospe od Supa, organizatori su pozvali na kolektivnu molitvu s ciljem stvaranja društva koje njeguje apsolutnu slobodu življenja, slavi različitost, podržava slobodu govora, a nadasve veliča i potiče ljubav, solidarnost i zajedništvo.

Vjerujući da je mjesto ukazanja Gospe od Supa posebno snažno i energetski moćno, naveli su prije nekoliko dana da će zajednička molitva pružiti nadu i poticaj za stvaranje skladnog i suosjećajnog društva. Na kolektivnu molitvu koja je nosila poruku o slobodi življenja, zajedništvu i toleranciji, Gospa od Supa odgovorila je svojim nevjerojatnim čudom, glasovnom objavom s nebesa.

Audio snimka Gospine objave dostupna je na ovom linku.

Tajči Čekada, organizatorica blagdana Ukazanja Gospe od Supa, snimio Aleš Suk


Jedna od brojnih reportaža s terena nalazi se na ovom linku:

Pozivaju se svi na slobodno korištenje ovih audio i video materijala za širenje radosne vijesti.

TRANSKRIPT OBJAVE GOSPE NA KANTRIDI PROČITAJTE U NASTAVKU

Draga moja djeco, braćo i sestre,

danas vas s neba blagoslivljam, ispunjena neizmjernom ljubavlju i brižnom majčinskom pažnjom. Radosno sam čula vašu molitvu s ovog mjesta na kojem sam vam se ukazala prije samo četiri godine. Snaga vaše molitve doprla je jasno i glasno do mog srca i orila se nebesima.

Potaknuta time, odlučila sam vam se obratiti u prigodi ovog presvetog blagdana – ne samo kao Majka Božja, već i kao Majka vašeg grada, Rijeke.

Molim vas da i dalje zajednički djelujete, jer zajedništvo je jedini temelj na kojem morate graditi vaš zemaljski život i suživot. Zato vas potičem da iduće godine ovdje izgradite kapelicu na moju čast i slavu, te da time ovo sveto tlo Kantrida postane svjetionik vjere i duhovnog puta za vaš grad i za vjernike iz cijelog svijeta.

Neka vaša molitva i žrtva budu temelj za ovaj blagoslovljeni pothvat. Ujedinjeni u vjeri, gradimo ovu kapelicu kao znak zajedništva, ljubavi, tolerancije, mira i utjehe. Posvetite je meni, koja sam vam se ukazala i objavila ovdje i koristite je kao podsjetnik i spomenik snage koju ste danas ostvarili u molitvi.

#Gospa od Supa #Grad Rijeka #Kantrida #Kapelica #Majka Božja #Tajči Čekada

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh