Noć kazališta u „Zajcu“

I ove godine, riječki HNK Ivana pl. Zajca pridružuje se već tradicionalnoj manifestaciji Noć kazališta. Tako će danas, u subotu, 25. studenoga publici biti ponuđeno posebno, nesvakidašnje kazališno iskustvo zbog kojeg će ga voljeti još više. Naime, publika će moći prošetati kroz probe u mnogim kazališnim prostorima.

Od 18:00 do 20:00 sati, uz besplatan ulaz, moći će pogledati kako nastaje omiljena blagdanska obiteljska predstava „Božićna priča“ Charlesa Dickensa u režiji Renate Carole Gatica, a moći će probuditi balerinu ili baletana u sebi pridruživši se baletnoj igri s baletnim pedagogom Andrejem Kotelesom. Zaplesat će moći i s glumicama i glumcima Talijanske drame uz odlomke predstave „Iz Istre… s ljubavlju!“. Osim zaplesati, publika će moći i zapjevati i to s Riječkim opernim zborom na probi Božićnog koncerta pod vodstvom maestra Mattea Salveminija. S tajnama horne, puhaćeg instrumenta, upoznat će ih član Riječkog simfonijskog orkestra Valentin Buić.

Oni koji neće moći dočekati noć, moći će već u 12:00 sati po vrlo popularnoj cijeni pogledati balet „Za nikad” koreografa Jeroena Verbruggena.

Istaknuta slika: Dražen Šokčević

#Božićna priča #HNK Ivan pl. Zajc #Iz Istre...s ljubavlju #Noć kazališta #Za nikad

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh