Novi Poetkult u Boćariji

U nedjelju, 14. sječnja, u 20:00 sati održat će se treći po redu Poetkult u Boćariji. Nakon boemske atmosfere obogaćene glazbom u prošlim izdanjima, organizatori najavljuju večer čitanja poezije u Caffe baru „Boćar“ na temu novih početaka, povodom održavanja prvog Poetkulta u novoj 2024. godini.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da podjele autorske pjesme, vlastita iskustva i anegdote iz stare godine i uzbuđenja vezana uz novu godinu koja je pred nama. Program će uključivati pjesme na hrvatskom, srpskom i engleskom jeziku, a organizatori naglašavaju i da je poezija i na drugim jezicima uvijek dobrodošla. Prisustvovanje u čitanju vlastitih autorskih radova je otvoreno za sve one teme koje za vas predstavljaju novi početak, a uvijek su dobrodošle i teme koje se striktno ne drže ove teme.

U improvizacijskom duhu prethodnih Poetkultova, organizatori napominju da se i ove nedjelje ljudi mogu pridružiti događaju s glazbenim instrumentima te tako spontano spojiti liričnu i glazbenu poeziju u okviru jam session-a i izvođenja poezije uz prateću glazbu, sve u svrhu opuštenog provoda i poslijesubotnje obnove nedjeljom navečer.

Istaknuta slika: Eliana Katarina Polić

#Boćar #Boćarija #Nova godina #poetkult #poezija

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh