Posljednji dan za prijave na radionicu videospotova i montaže u Galeriji Kortil

Galerija Kortil i History Film Festival pozivaju sve filmofile da se prijave za sudjelovanje u radionici videospotova i montaže koja će se održati u četvrtak, 21. rujna, s početkom u 17 sati u Galeriji Kortil.

Na ovoj radionici, voditelji Igor Modrić, redatelj i montažer, te snimatelj Robert Kalčić, koji su zajedno radili na više od 400 glazbenih videospotova i nekoliko dokumentarnih filmova, podijelit će svoja iskustva i znanje. Inspirirajući se primjerima iz njihovih radova, raspravljat će o izazovima i uspjesima u procesu stvaranja glazbenih videospotova, od početne ideje do konačne realizacije.

Polaznici će imati priliku naučiti osnove montaže, uključujući odabir najboljih scena, izgradnju priče, montažne tehnike, izradu uvodnih i završnih sekvenci, usklađivanje slike i zvuka, te pravila za snimanje i osvjetljavanje scene.

Važno je napomenuti da je sudjelovanje na radionici besplatno i ne zahtijeva prethodno znanje ili opremu. Trajat će 3 sata. Prijave su obavezne i možete ih poslati e-mailom na adresu galerijakortil@hkd-rijeka.hr najkasnije do ponedjeljka, 18. rujna.

Ova radionica je dio popratnog programa izložbe pod nazivom „Nevjerni psi i druge priče: Riječki rock u 20 točaka,” koja će biti otvorena za posjetitelje sve do 22. rujna u Galeriji Kortil.

#Galerija Kortil #Hrvatski kulturni dom na Sušaku #Igor Modrić #Nevjerni psi i druge priče: Riječki rock u 20 točaka #radinica videospotova i montaže #Robert Kalčić

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh