Premijera dokumentarnog filma „Krešo” popraćena ovacijama u prepunom Art-kinu

U nezapamćeno posjećenom Art-kinu, večeras s početkom u 20 sati, premijerno je prikazan dokumentarni film Krešo, redatelja Marine Musulin i Zorana Kreme.
Film Krešo, životna je priča i portret riječkog umjetnika, performera, grafičara i kustosa Kreše Kovačičeka, fokusiran na Krešin nestanak 2017. godine, ali i na njegov umjetnički rad, posebno performanse, koje je dobar dio riječke publike mogao vidjeti prvi put.
Za premijeru filma karte su bile rasprodane već tri dana prije projekcije, a u salu su bila postavljena i pomoćna sjedala.

Marina Musulin i Zoran Krema predstavili su film prije projekcije, a nakon filma, koji su popratile ovacije publike, gledateljima su se, uz Musulin i Kremu obratili i producentica Jelena Androić te sam Krešo Kovačiček, vidno potresen.
Reakcije publike bile su redom pozitivne, a druženje i razgovori o filmu nastavili su se, uz pića, u atriju Art-kina.
“Sviđa mi se film, najzanimljiviji su mi ovi dijelovi koji se tiču Krešinog života, ne toliko njegovog nestanka. Mislim da su fino na kraju spakirali sve s krajem, dobro su umontirali cijelu priču. Momenti su interesantni, malo se sadržaj počne gubiti, ali sve skupa – fino su ga finiširali”, izjavio je o filmu jedan od posjetitelja Art-kina.

Ova zaista večer za pamćenje, potom se nastavila u Palachu.

#Jelena Androić #Krešo #Krešo Kovačiček #Marina Musulin #Zoran Krema

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh