Promocija romana „Netaknuti listovi gline”

Promocija romana prvijenca „Netaknuti listovi gline” Gordane Brkić Žagar održat će se u kafe baru Dnevni boravak, u srijedu 8. studenog s početkom u 18:00 sati. 

„Netaknuti listovi gline” dubinski propituje krizu srednjih godina koja potresa sve temelje života glavne junakinje Maše: od onih obiteljskih veza (brak na rubu, odnos s kćeri tinejdžericom) do profesionalnih koje izravno utječu i na egzistenciju.To je roman o padu, putu raspada, ali i ponovnog uzdizanja u novoj stvarnosti, u neočekivanom i pomalo šokantnom završetku. Književnim jezikom rečeno, bildungsroman koji pred čitatelja postavlja pitanja u kojima se i sam prepoznaje, ali odgovori nisu nimalo ugodni.

Gordana Brkić Žagar, dugogodišnja je radijska voditeljica i novinarka. Trenutno radi u službi za odnose s medijima. Članica je neformalne književne skupine riječkih autora okupljenih oko Ri LIta. Piše pjesme i priče. Objavila je zbirku pjesama „Akvarel u očima”. Neke od pjesama su uglazbljene. Priče su joj objavljivane u online časopisu „Književnost uživo”. „Netaknuti listovi gline” njezin je prvi objavljeni roman. Glavna urednica knjige je Dunja Matić Benčić, a zanimljiv i intrigantan ovitak  potpisuje Enver Krivac. Realizaciju knjige u cijelosti urednički potpisuje Studio TiM.

Istaknuta slika: „Netaknuti listovi gline” Gordane Brkić Žagar

#Dnevni boravak #Gordana Brkić Žagara #Netaknuti listovi gline #promocija #roman

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh