The Power of Sensibility u Galeriji Juraj Klović

U utorak, 25. srpnja u 20 sati, u Galeriji Juraj Klović, otvara se grupna izložba The Power Of Sensibility.
Na izložbi izlaže 13 umjetnika različitih nacija: Kine, Nizozemske, Velike Britanije, Venezuele, Francuske, Bugarske, Ukrajine, Austrije i Hrvatske.
Organizatorica i kustosica izložbe Elisabeth Melkonyan iz Austrije okupila je kolege, profesionalne umjetnike i odabrala radove u kojima je naglasak stavljen na osjećajnost spram prirode i života u njoj. Izražena je ranjivost zemlje i briga za okoliš posebno vidljiva danas u vremenima klimatskih promjena, pandemija, ekološke krize i rata u Ukrajini.
Umjetnici radovima reagiraju i naglašavaju određena stanja s namjerom da se podigne i probudi svijest ljudi o važnosti zaštite okoliša i održivog razvoja kroz sve ljudske djelatnosti kao i kroz umjetničko istraživanje i promišljanje. Na ovoj izložbi prikazuju se umjetnička djela koja imaju pozitivnu auru nade.
Svoje radove u Galeriji Klović izlažu: Zhanghong Liao (Kina, Nizozemska), Sandra Ban (Hrvatska),  Sally Ducrow (Velika Britanija, Francuska), Boris Roce (Hrvatska), Miroslava Ledo (Venezuela, Francuska), Minna Antova (Bugarska, Austrija), Valentyna Samoilik (Ukrajina), Ogor Gaidai (Ukrajina), Anna-Maria Achatz (Austrija), Margareta Langer (Austrija), Elisabeth Ehart-Davies (Austrija), Anna Maria Mackowitz (Austrija) i Elisabeth Melkonyan (Austrija).
 Izložba ostaje otvorena do 31. srpnja 2023.

Istaknuta fotografija: rad Elisabeth Ehart-Davies

#Galerija Juraj Klović

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh