U oku kamere: Pogledajte kako je Rijeka dočekala otvaranje nove zgrade Knjižnice

U to da Rijeka zaista voli knjigu mogli su se uvjeriti svi oni koji su se u četvrtak negdje oko 13 sati zatekli na Korzu, ali i svi oni koje je put u to vrijeme, pa i nešto kasnije, odveo do Art kvarta Benčić.

Otvaranje nove zgrade Gradske knjižnice Rijeka bio je događaj dana, sigurno i prosinca, a lako je moguće da bi bio proglašen i događajem 2023. godine, kada bi takav izbor postojao.

Prekrasno vrijeme dodatno je pomoglo organizatorima pa se pozivu odazvalo i mlado i staro, a kada su se ugasila svjetla reflektora usmjerena prema onima svim tim znanim i manje znanim uzvanicima na svoje su došli i oni koji će najviše uživati u blagodatima onoga što nova Knjižnica nudi.

Djelić atmosfere uoči samog otvaranja, s otvaranja i nakon što je Knjižnica službeno otvorena objektivom kamera uhvatile su i Eliana Katarina Polić i Klara Stilinović, kroz njihove fotografije i videozapise pogledajte kako su Riječanke i Riječani, mladi i stari, doživjeli 21. prosinca, dan nakon kojega na riječkoj kulturnoj sceni ništa više ne bi trebalo biti kao prije.

Ili možda pretjerujemo?

#Art kvart Benčić #Gradska knjižnica Rijeka #knjiga #Korzo #Rijeka

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh