Delnički Festival kazališta za djecu i mlade

Povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade te Svjetskog dana lutkarstva, Kotar teatar predstavlja novi festival – kotar FESTić. Budući da potiče na razvoj socijalnih i kreativnih kompetencija najmlađih članova, festival je od izuzetnog značaja za lokalnu zajednicu Gorskog kotara

Festival će uključivati predstavljanje umjetnika iz svijeta lutkarstva i umjetnosti posvećene djeci i mladima. Također, bit će organizirane radionice namijenjene djelatnicima u odgojnim i obrazovnim ustanovama kako bi stekli znanja o lutkarskim tehnikama i njihovoj primjeni u radu s djecom i mladima. Program festivala održat će se 20. ožujka povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade, i 21. ožujka kada se obilježava Svjetskog dana lutkarstva. Događanja su organizirana u partnerstvu sa Svjetskom lutkarskom organizacijom – ogrankom Hrvatske, UNIMA-om i Svjetskom organizacijom za kazalište za djecu i mlade – ogrankom Hrvatske ASSITEJ.

Mjesto održavanja festivala je Radnički dom u Delnicama. Kotar FESTić organizira Kotar Teatar, jedino profesionalno kazalište i umjetnička organizacija u regiji Gorskog kotara.

Više informacija nalazi se na sljedećoj poveznici.

Istaknuti vizual preuzet s Facebook stranice Kotar Teatra.

#Djeca #edukacija #Gorski kotar #kazalište #KVART #mladi

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh