Distune vam predstavlja: Entropist i The Freak Of Mangrovia u Beetriji

Novu koncertnu godinu klupskog programa Distune vam predstavlja otvaraju dva domaća benda: instrumentalni post metal trio, Entropist koji promoviraju svoj debi album te njihovi posebni gosti The Freak Folk of Mangrovia – svemirski druidi koji istražuju rubove prostora i vremena.

Koncert je na rasporedu u subotu, 20.1. u The Beertiji, a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 8 eura imaju Dallas music shop i sustav Entrio.

Za Entropist možemo reći da je jedan od onih bendova koji u svome stvaralačkom procesu pristupaju studiozno i marljivo uzimajući dovoljno vremena za konačan rezultat. Tako su u nepunih pet godina postojanja snimili hvalevrijedan istoimeni album prvijenac kojeg s nestrpljenjem žele predstaviti čim široj publici. Pet iznimnih skladbi pričaju svoju priču, još preciznije odvode slušatelja u posjet zvijezdama tvoreći jedinstveno putovanje. Žanrovski govorimo o instrumentalnom doom-u sa primjesima space, psychodelic, post & stoner rocka. Dakle, vrlo široka lepeza, a takvi su im i glazbeni ukusi koji kad se spoje čine skladnu cjelinu. Za sebe kažu da sviraju u vrlo niskom štimu i da vole velik i masan zvuk.

Entropist, autorica: Ena Priselec

Poseban gost promocije je kolektiv glazbenika pod imenom The Freak Folk Of Mangrovia. Glazbi pristupaju kao igri, eksperimentirajući sa zvukom i raznim ritmičnim temama. Ne stvaraju pjesme u klasičnom smislu već razrađuju ideje koje se kreću od laganih, opuštenih, atmosferičnih dijelova do žestokih, kaotičnih, soničnih eksplozija. Samim time nikad ništa nije izvedeno identično i svaki put je pred sastavom drugačiji izazov što stvara uzbudljivo i nepredvidivo putovanje kroz nove zvukovne pejzaže.

Ograničen broj ulaznica pod 100 komada po pretprodajnoj cijeni od 8 eura imaju Dallas music shop i sustav Entrio, a ako ih ostane na dan koncerta cijena im se penje na 10 eura. I ove godine nastavlja se suradnja s riječkim Sveučilištem gdje studenti uz važeću x-icu mogu kupiti ulaznicu po pretprodajnoj cijeni i na dan koncerta (na ulazu) ukoliko koncert nije rasprodan.

Istaknuta slika: The Freak Of Mangrovia, autorica: Sanja Prodan

#distune promotion #Entropist #The Beertija #The Freak Of Mangrovia

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh