Duhi – hit komedija Dramskog ansambla Kastafskega kulturnega leta u Čavlima

Veseli i raspjevani Duhi, hit komedija Dramskog ansambla Kastafskoga kulturnog leta u nedjelju, 26.11. stižu u Dom kulture Čavle. Predstava će igrati s početkom u 19:00 sati.

Komedija Duhi jedno je od najpoznatijih čakavskih djela Drage Gervaisa i donosi vjeran prikaz života i mentaliteta ljudi koji su nekoć naseljavali naš kraj te nostalgičnu atmosferu nekih minulih vremena.

Mario Lipovšek Battifiaca u predstavi Duhi igra starog mladića Celestina zaljubljenog u mladu Mare. Tu je još niz živopisnih likova koji će vas u novoj hit komediji nasmijati do suza.

Predstava je premijerno izvedena na otvaranju Kastafskega kulturnog leta.Iako je bila predviđena samo jedna predstava, zbog interesa publike održane su čak tri rasprodane reprize. Potom je uslijedila pauza, a uskoro će brojna glumačka ekipa, na oduševljenje publike, zauzeti pozornicu u Domu kulture Čavle.

Redatelj predstave je Serđo Dlačić, a asistentica redatelja je Klara Peranić. Scenografiju potpisuje Saša Jantolek. U predstavi igraju Mario Lipovšek Battifiaca, Jasna Kinkela, Meri Cech, Silvia Zoretić, Zoran Ravnić, Zoran Kinkela, Andy Cech, Zlatko Vičić, Andrija Frlan, Saša Matovina, Tajana Dukić, Mirna Rubeša, Linda Lenac, Maja Stepančić i Natali Vičić te članice i članovi Ženske i Muške klape Kastav.

Istaknutra slika: scena iz predstave Duhi; Kastafsko kulturno leto

#Duhi #Kastafsko kulturno leto #Kulturni dom Čavle #predstava #Serđo Dlačić

ArtKvart Preporuka

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh