Festival „Jazz na njivah“

Festival je zamišljen kao veliki piknik uz glazbu pa ponesite prostirke, ponešto za pojesti i popiti i provedite ugodna poslijepodneva uz zvukove jazza, poručuju organizatori

I ovogodišnje izdanje Festivala „Jazz na njivah“ održat će se u selu Zvoneća od 11. do 12. svibnja.

Prvog dana festivala, 11. svibnja u 16 sati, nastupit će istarski glazbenik Bruno Krajcar, poznat po svom etno izričaju, uz pratnju saksofonista Denisa Razumovića Razza. Drugi dan festivala, 12. svibnja u 16 sati, nastup će održati „JazzIstra Orchestra“, ansambl koji već deset godina donosi izvanrednu glazbu u kojoj sudjeluje 18 glazbenika iz Istre i Liburnije. Ovom prilikom, „JazzIstra Orchestra“ izvest će program pjesama grupe „Kud Idijoti“ u vlastitim punk-jazz aranžmanima, uz vokal karizmatične primorsko-istarske glazbenice Barbare Munjas.

Festival se održava na jedinstvenoj lokaciji – selu Zvoneća u zaleđu Opatije i Matulja, koje krije višestoljetnu tradiciju njiva i vinograda. Zvonejske njive, s prekrasnom travnatom pozornicom, pružaju idealno okruženje za uživanje u glazbi i prirodi koju je prepoznao organizator Vedran Ružić.

„Jazz na njivah“

Ulaz na festival je besplatan, a svi posjetitelji su pozvani da prošeću do njiva – udaljenost do lokacije koncerta je 10 minuta ugodne šetnje.

Koncert se održava uz potporu Općine Matulji, Primorsko-goranske županije, Turističke zajednice Kvarner, HUZIP-a, Udruge „LAG Terra Liburna“, Marine Hidraulic i Komunalca. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta festival se odgađa, a sve aktualne informacije bit će objavljene na Facebook stranici događaja.

Istaknuti vizual: „Jazz na njivah“

#Barbara Munjas #Bruno Krajcar #Denis Razumović Razz #Jazz #Jazz na njivah #JazzIstra Orchestra #Vedran Ružić

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh