GRADSKO KAZALIŠTE LUTAKA U SVIBNJU

Gradsko kazalište lutaka Rijeka očekuje donosi niz predstava u svibnju

Prva na rasporedu je „Žabeceda“, nastala prema slikovnici Mihaele Veline i Tomislava Torjanca, u režiji Morane Dolenc. Izvest će se u četvrtak, 9. svibnja u 18:00 sati, te u petak, 10. svibnja u isto vrijeme. Subotnji raspored donosi dvije izvedbe, u 11:00 i 18:00 sati.

Zatim, slijedi predstava „Oh la la“, temeljena na djelima Bernarda Friota i Hervéa Tulleta, uz režiju Mateje Bizjak Petit. Predstava će biti izvedena u utorak, 21. svibnja, u 18:00 sati.

Potom, Tončica Knez vodi kroz predstavu „Zeko i Potočić“, inspiriranu pjesmom Branka Mihaljevića, koju je i režirala. Izvedbe su planirane za subotu, 25. svibnja, u 11:00 i 18:00 sati, te za petak, 31. svibnja, u 18:00 sati.

Važno je istaknuti da se u predstavi „Zeko i Potočić“ koristi pšenično brašno, čije će čestice biti prisutne i u gledalištu.

U programu Dječje kuće, očekuje se doživljajno kazalište za bebe pod nazivom „Gdje su nestale čarapice?“. Autorica koncepta i redateljica Mila Čuljak pripremila je izvedbe za četvrtak, 9. svibnja, u 17:00 sati, te za petak, 10. svibnja, u isto vrijeme. Subotnji raspored donosi predstave u 10:00 i 17:00 sati.

Ulaznice za sve predstave i programe GKL Rijeka mogu se kupiti online u webshopu i putem sljedeće web platforme. Rezervacija ulaznica moguća je putem e-maila blagajne Kazališta: blagajna.gklri@gmail.com.

Na Blagajni GKL Rijeka kupuju se i ulaznice za program u Dječjoj kući. Rezervirane ulaznice moraju se kupiti najkasnije 30 minuta prije početka izvedbe.

Cijena ulaznice za predstave: 4,00 EUR, cijena ulaznice za doživljajno kazalište za bebe „Gdje su nestale čarapice?“: 4,50 EUR.

Istaknuta fotografija: GKL Rijeka, „Žabeceda“

#Dječja kuća #GKL Rijeka #Gradsko kazalište lutaka Rijeka #izvedba #predstava #svibanj

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh