Koncertom Dade Topića&Timea u petak se otvara Ljeto na Kantridi 2023

Ljeto se i ove godine vraća na Kantridu! U petak, 16. lipnja, započet će treće izdanje popularne manifestacije što će u naredna gotovo tri mjeseca plaže na Kantridi pretvoriti u kulturno središte Grada Rijeke. Ljeto na Kantridi minulih se godina nametnulo kao najveća i najatraktivnija riječka kulturna manifestacija i sasvim sigurno će to i ostati budući, vrhunski program i posebnost lokacija na kojima se izvodi iznova će na Kantridu i Bivio privući sve one željne vrhunskih kulturnih događaja.

Ljeto na Kantridi 2023. započet će spektakularnim koncertom velikana hrvatske glazbene scene, od 21 sat na plaži Kantrida kod Beach bara Morski prasac na binu će izaći Dado Topić&Time. Dadu Topića&Time nije potrebno posebno predstavljati, riječ je o svevremenskim glazbenicima hitovi kojih danas zvuče jednako dobro kao i onda kada su nastali.

– Uvijek sam se trudio koncerte odrađivati kvalitetno, moj ugled ovisi o tome kakva će svirka biti. Osim toga, sve su to moje pjesme, moji aranžmani, ako je nekome stalo da sve bude kako treba onda sam to u prvom redu ja, dodao je Dado Topić uz nezaobilazan poziv gledateljima svih generacija da dođu na Kantridu i postanu dio spektakularnog otvaranja Ljeta na Kantridi 2023.

Uz Dadu Topića&Time na Kantridi će u petak nastupiti i cover band „Kožne jakne“, koji će se idealno uklopiti repertoarom poznatih rock&roll klasika.

Ljeto na Kantridi 2023 i ove godine sastoji se od četiri osnovna festivalska programa i čitavog niza drugih događanja, glazbenih, gastronomskih, sportskih i drugih evenata primjerenih svim posjetiteljima. Kada je riječ o festivalima tu je  11. festival jazz i eksperimentalne glazbe Štikla, 2. Gospodin Prasowski Classics, festival klasične instrumentalne glazbe, 8. Empeduja Punk Festival i 9. Art kamp Empeduja.

Inače, nakon koncerta Dade Topića&Timea već idući dan, u subotu 17. lipnja, plaža Kantrida, odnosno Beach bar Vepar, bit će domaćini 26. Oldtimer Moto Rallyja Rijeka 2023“, međunarodnog susreta vlasnika starih motocikala, što se održava u partnerstvu s Oldtimer klubom Rijeka. 26. Oldtimer Moto Rally Rijeka 2023“ jest natjecanje sportsko turističkog karaktera, kojie je uvršteno u kalendar susreta Hrvatskog oldtimer saveza i boduje se za prvenstvo HROS-a. Start je planiran na Kantridi, a bit će popraćen izložbom motocikala iznimne povijesne vrijednosti, uvijek atraktivnih za pogledati, kao i nastupom grupe „The Link Bad“.

Dakle, dođite i uživajte u još jednom Ljetu na Kantridi, manifestaciji koja u ljetnim mjesecima jedan atraktivan i pomalo zaboravljen riječki kvart pretvara u vrhunsku kulturnu pozornicu.

Petar Peco Petej, Dado Topić i Emir Adilović Brko
#Dado Topić #Emir Adilović Brko #Ljeto na Kantridi #otvaranje #Petar Peco Petej

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh