Ksenija Prohaska u HKD-u s predstavom „A odakle ste vi, gospođo?”

Nakon velikog interesa za predstavu „A odakle ste vi, gospođo?” u ožujku ove godine, Ksenija Prohaska vraća se u HKD s istim naslovom u utorak 12. prosinca u 20:00 sati.

Svatko od nas ima slabu točku. Nekoga bole leđa, nekoga želudac, a junakinju ove priče – glava. Kada Barbaru Oblak (Ksenija Prohaska) glavobolje dovedu do psihijatrijske ordinacije, uz puno humora otvoriti će se granice svih života koje je ona nosila u sebi, pitajući nas je li stvarnost zaista samo jedna ili je možda jednako stvarno i ono što izmislimo. Sve što nije prepušteno zaboravu čini našu sadašnjost koja se lakše podnosi uz osmijeh, a to će se najbolje pokazati trenucima u kojima se događa ova predstava.

Dr. Mucić kojeg igra Marjan Nejašmić Banić vodi nas kroz seanse da bi osvijestio problem pacijenta, koji u principu uvijek negira i podešava prošlost onako kako mu se sviđa – a rješenje toga će vidjeti gledatelji koji dođu na predstavu.

Ulaznice po cijeni od €11 je moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od €0,85 za obradu transakcije.

Istaknuta slika: HKD na Sušaku

#A odakle ste vi gospođo #HKD na Sušaku #komedija #Ksenija Prohaska #predstava

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh