Michael Arčon (Archangel) – GLAZBENO POETSKI TEATAR: “Jezik (Sam)”

Galerija O.K. vas poziva u četvrtak 29. 6. u 20 sati na glazbeno-poetski teatar, izvedbeno-književni događaj, u okviru kojeg će Mihael Arčon, široj publici poznatiji pod umjetničkim imenom „Archangel Mihael”, predstaviti pilot nove knjige poezije „JEZIK (SAM)”.

Mihael Arčon (Archangel Mihael) hrvatski je underground umjetnik, autor poeta i kantautor. Rođen je 1976.g. u Rijeci, gdje djeluje i živi.
Osim poezije piše i kratke priče. Svoja djela izvodi recitacijom i/ili, recitacijom uz gitarsku pratnju i glazbeno vokalnom izvedbom, a što sve zajedno kombinira ili izvodi zasebno kao jednu cjelinu. Iza sebe ima jedan samostalan glazbeni album „Pusti me da lutam” (2013.)
i samostalnu knjigu poezije „Otkrivanje” (2012.) Nova knjiga poezije „JEZIK (SAM)” spremna je za objavu i trenutno traži izdavača. Knjiga se sastoji od 101 pjesme na 260 stranica čiste poezije (bez predgovora, pogovora, sadržaja, ilustracija). Novi glazbeni album s već gotovim pjesmama je u pripremi za studijsko snimanje. Kao izvođač ponovno je vrlo aktivan na umjetničkoj poetskoj i glazbenoj sceni od kraja 2018. godine do danas.

Program se će se održati u Galeriji O.K., Krešimirova ulica 26, Rijeka.

#Galerija O.K. #Michael Arčon #performans #poezija

ArtKvart Preporuka

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh