Novi album JMZM, Izvaljeno jaje u gnijezdu nastalo u suradnji s Albom Nacinovich

Novi album JMZM, ovaj puta u suradnji s Albom Nacinovich, predstavlja selekciju glazbe pisanu namjenski za projekt koji je odabran na natječaju te doniran od Fonda zaposlenika VKR Grupe iz Danske Hrvatskom planinarskom savezu.

Točnije, radi se o glazbi za planinarsko sklonište i promatračnicu za ptice “Kremenjak” na jugozapadnim obroncima Učke. Sklonište u obliku gnjezda s velikim ptičjim jajetom osmislio je, dizajnirao i projektirao nagrađivani arhitekt Ivan Juretić. Glazba je zamišljena kao pratnja za site specific baletnu predstavu povodom otvorenja ovog jedinstvenog planinarskog skloništa.

JMZM čine Josip Maršić i Zoran Medved.

Glazbu možete poslušati na službenoj JMZM bandcamp stranici: jmzm.bandcamp.com

Arhitekt: Ivan Juretić Solo plesačice: Anika Cetina, Jelena Lečić Plesni ansambl, OŠ za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica, Rijeka: Arien Borovac, Meri Čavrak, Maria Ana Kraljić, Maša Milutin, Irma Radovanović, Lara Richter Koreografija: Kate Foley (u suradniji s plesačicama) Glazba: JMZM Pjevačica: Alba Nacinovich Dizajn projekcije: Damjan Šporčić Montaža projekcije: Marko Mrvoš Kamera: Goran Pleić Kostimografkinja: Ivana Tomić Fotografija produkcije: Petra Šporčić

Naslovna fotografija: Ivan Vranjić

#Alba Nacinovich #album #gnijezdo #jaje #JMZM #Kamenjak #Učka

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh