Otvoreni upisi u trinaestu sezonu TRY theatre-a

Riječka škola glume na engleskom jeziku TRY theatre, ovaj tjedan otvara upise za dramske radionice za nadolazeću sezonu 2023./24.!

Udruga The Rijeka Youth theatre je osnovana 2010. godine i od tada organizira glumačke radionice i izvodi predstave na engleskom jeziku za djecu i mlade. Podijeljeni u grupe od 12 do 15 polaznika i uz pratnju iskusnih voditelja, mladi tryjevci kroz igru, zabavu i smijeh razvijaju svoje glumačke i društvene vještine u opuštenom i poticajnom okruženju. U skladu s idejom da su kazališne tehnike i dramska pedagogija odličan medij za osnaživanje mladih, prethodno iskustvo u glumi i savršeno korištenje engleskog jezika nisu potrebni za sudjelovanje na radionicama, već samo želja za učenjem i pozitivan pristup.

Ove godine, TRY theatre organizira 5 različitih grupa u HKD-u na Sušaku, od prvog razreda osnovne škole (uz uvjet da polaznici već znaju samostalno čitati) pa sve do maturanata. Radionice se odvijaju jednom ili dva puta tjedno po 60 ili 90 minuta, ovisno o grupi.

Priliku za upoznavanje voditelja, radionica i drugih polaznika prijavljeni će imati tijekom oglednog tjedna sredinom rujna, a svi zainteresirani se mogu prijaviti do 9. rujna ispunjavanjem prijavnice na sljedećoj poveznici.

Kako je gluma u TRY theatreu izgledala prošlih godina možete vidjeti na njihovim Facebook i Instagram stranicama, a snimke predstava na njihovom YouTube kanalu.

#gluma #HKD #HKD na Sušaku #Hrvatski kulturni dom na Sušaku #kazalište #The Rijeka Youth theatre #Try Theatre #TRY treatre

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh