Poetkult premijerno u Dnevnom boravku!

U nedjelju, 19. svibnja, u Book caffeu Dnevni boravak u 19:00 sati održat će se sedmi po redu Poetkult. Organizatori najavljuju večer čitanja poezije na novoj, prepoznatljivoj lokaciji u opuštenoj atmosferi. Nakon Boćarije Brajda i boćališta ispred iste, Poetkult će se po prvi put održati u prostoru poznatom po svojim pjesničkim večerima i sličnim događajima.
Organizatori pozivaju sve zainteresirane da podjele autorske pjesme, misli, dogodovštine i anegdote iz njihovih života koji su ih na poseban način obilježili i tako na opušten način provedu kraj vikenda. Program će uključivati pjesme na hrvatskom, srpskom i engleskom jeziku, a organizatori naglašavaju i da je poezija na drugim jezicima uvijek dobrodošla. Prisustvovanje u čitanju vlastitih autorskih radova je otvoreno za sve teme koje su autorima posebno ostale u sjećanju, ili su ih na neki način inspirirale da ih zapišu i tako sačuvaju.
U improvizacijskom duhu prethodnih Poetkultova, organizatori napominju da se i ove nedjelje ljudi mogu pridružiti događaju u Dnevnom boravku s glazbenim instrumentima te tako spontano spojiti liričnu i glazbenu poeziju u okviru jam sessiona i izvođenja poezije uz prateću glazbu, sve u svrhu dobrog i laganog provoda te obnove nakon subotnjih avantura, kao i stvaranja novih lijepih sjećanja vezanih uz dolazak najtoplijeg godišnjeg doba.
Istaknuta fotografija: Eliana Katarina Polić

#Dnevni boravak #improvizacija #poetkult #poezija #večer poezije

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh