Predstava „Cure” osvaja pet nagrada na Art Trema festu

Autorski i izvođački tim dokumentarne predstave „Cure”, koju potpisuju Tjaša Črnigoj i Kolektiv Igralke, u režiji Tjaše Črnigoj i u koprodukciji s Kolektivom Igralke, HNK-a Ivana pl. Zajca i Zavoda VIDNE, ima razloga za slavlje! Na nedavno završenom 27. Art Trema festu u Gradskom kazalištu Ruma u Srbiji, osvojili su čak pet nagrada

Predstava „Cure” dijele 3. brončanu „Termine maske ”za najbolju predstavu festivala s predstavom „Naš sin ”Patrika Lazića. Osim toga, osvojili su nagrade za najbolju scenografiju, koje potpisuju Ivan Botički i Tijana Todorović, te su nagrađeni posebnom Nagradom za društveno angažirani teatar. Također, predstava je dobila Nagradu za najbolju predstavu po izboru Žirija aktivnih građana u kulturi, dok je riječkoj glumici Anji Sabol iz Kolektiva Igralke dodijeljena nagrada za najbolju žensku ulogu.

Čestitamo cijelom timu na ovim zasluženim nagradama i želimo im još mnogo uspjeha!

Podsjetimo, u travnju će predstava „Cure” gostovati na uglednom festivalu hrvatske drame Marulićevi dani u Splitu. Osim toga, u konkurenciji za festivalske nagrade na istom festivalu bit će i predstave „Rastanci” Mani Gotovac u adaptaciji Elvisa Bošnjaka te „Slučaj vlastite pogibelji” Kristiana Novaka u režiji Ivana Plazibata, u koprodukciji s HNK-om u Varaždinu unutar konzorcija K-HNK.

Istaknuta fotografija: HNK Ivan pl. Zajc

#"Cure" #Art Trema #HNK Ivan pl. Zajc #NAGRADA #predsava

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh