Umjetnost na poklon: Božićni sajam u Galeriji O.K.!

Tražite li ovog Božića unikatan poklon za svoje najbliže ili pak posebnim tretmanom želite nagraditi svoju malenkost, u petak 22. prosinca s početkom u 18 sati, u Galeriji O.K. (Krešimirova 26) otvara se Božićni sajam, na kojemu će svoje radove izložiti autorice/-i Rijeke i riječkog kruga svih generacija, a sve to uz dobru glazbu, kuhano vino i miris vrućih fritula Urbanog separea!

U dobroj atmosferi, posjetitelji će moći izabrati autentične poklone – crteže, grafike, slike ili printeve, fotografiju, skulpturu, umjetnički nakit, dizajnerske artefakte i književna izdanja, a dio donacija, izdvaja se za kupnju hrane i potrepština Socijalnoj samoposluzi „Kruh sv. Elizabete”, čijim će korisnicima  – potrebitim sugrađankama i sugrađanima, makar i simboličan doprinos, oplemeniti i razveseliti nadolazeće praznike.

Sajmu će od autorica i autora participirati: Luka Aničić, Ivana Bajcer, Tanja Blašković (Eston Teco), Klara Dujmović, Jelena Dunato, Edo Hrženjak, Silvana Konjevoda, Radovan Kunić, Anita Kos, Michel Mesarić, Izabela Peculić, Melita Sorola Staničić, Jasna Šikanja, Dorijan Šikić, Dražen Šokčević, Ivan Valušek, Celestina Vičević, Dominik Višnjić, Matea Zeman i Tereza Vukić (Artstudioglassy) te Antikvarijat Mali neboder… a šuška se da će nas, glavom i bradom, posjetiti i sam Djed Mraz!

Vidimo se u Galeriji O.K.!

Korištena fotografija na naslovnici: Artstudioglassy, 2D kuglica za bor

#Advent #Božićni sajam #Brajda #Galerija O.K. #Urbani separe

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh