Šareni program događanja u Puntu!

Očekuje se bogati program događanja u narednom tjednu u Puntu:

Koncert pod nazivom „Acoustic Monday“ održat će se u ponedjeljak, 15. srpnja, u 21 sat, u Puntu u centru. Na koncertu će nastupati Dora i Kiki.

Večer folklora na kojoj će nastupiti KUD „Punat“ i muška klapa „Rašketa“ održat će se u utorak, 16. srpnja u 21 sat u Puntu u centru.

Koncert „Funky Wednesday“, kojeg će izvesti „Cat Trio“, održat će se u srijedu, 17. srpnja u 21 sat na Trgu zahvalnosti u Puntu.

TZO Punat i Udruga „More priča“ pozivaju na radionicu skulptura od naplavina koja će se održati od 29. srpnja do 31. srpnja (umjesto 17. srpnja – 19. srpnja) od 9 do 12 sati u Narodnom domu u Puntu. Prijave se održavaju u TZ Punat, na broj: 854-860 te na e-mail adresu: info@tzpunat.hr. Radionica je besplatna, a broj sudionika je ograničen na 20 osoba!

Klaun Martin će u četvrtak, 18. srpnja, s početkom u 20 sati izvesti predstavu pod nazivom „Eko jeka i čarobna planeta“ u dječjem parku u Puntu.

Otvorenje umjetničke izložbe fotografa Ivana Kosića održat će se također u četvrtak, 18. srpnja u galeriji Toš s početkom u 20:30 sati. Izložbu je moguće pogledati do 7. kolovoza.

Sajam domaćih proizvoda održat će se od 20. srpnja do 22. srpnja u Puntu na Trgu zahvalnosti od 9 do 22 sata.

PROGRAM:

  • subota, 20. srpnja 9 – 22 sata prodajna izložba članova udruge, 18 – 20 sati dječja radionica izrade životinja od krpa i češera, radionica za odrasle oslikavanje stakla.
  • nedjelja, 21. srpnja 9 – 22 sata prodajna izložba članova udruge, 18 – 20 sati dječja radionica izrada vjetrenjača, radionica za odrasle crtanje pijeskom.
  • ponedjeljak, 22. srpnja 9 – 22 sata prodajna izložba članova udruge, 18 – 20 sati dječja radionica na temu izrade ribica i meduza od plastike, radionica za odrasle: oslikavanje tradicionalnih drvenih igračaka.

Popis izlagača: Obrt Pjesko (Zagreb) – sobno bilje, sukulenti i aranžmani od pijeska OPG Hero (Matulji) – proizvodi od goji bobica OPG Suzana Pilat (Pazin) – proizvodi od meda, octa, ulja Domaća radinost Sonja Marchioli (Krk) – drvenarija i košare OPG Branko Kovačević (Zagreb) – proizvodi od bobičastog voća (sirupi, sokovi i marmelade)

U nedjelju, 21. srpnja održat će se „Sunday jazz“, kojeg će izvesti „Zvonimir Radišić Trio“ u 21 sat na Trgu zahvalnosti u Puntu.

Koncert Baby Lasagne održat će se na plaži Medane u Puntu, 27. srpnja.

Više informacija nalazi se na sljedećoj poveznici.

Istaknuta fotografija: Radionica izrade skulptura od naplavina, TZ Punat

#koncert #Krk #Punat #radionica #sajam

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh