Druženje u novoj zgradi Gradske knjižnice Rijeka

Gradska knjižnica Rijeka s velikim zadovoljstvom poziva sve prijatelje i prijateljice Knjižnice na zajedničko druženje u novoj zgradi, u art kvartu Benčić, 21. i 22. prosinca od 18:00 sati.

Program otvorenja nove zgrade Gradske knjožnice Rijeka će započeti 21. prosinca ujutro kada će se napraviti ljudski lanac, od zgrade Filodrammatice do nove zgrade knjižnice. Simbolično će se tim lancem prenijeti knjiga od stare do nove lokacije, a trenutno je otvoren poziv za sve koji se žele priključiti lancu.

U poslijepodnevnim satima će se održati svečani dio programa, nakon čega se vrata knjižnice, u 17:00 sati otvaraju za sve građane. U 18:00 sati krenut će radionice, autorski susreti i zabavni program, a planirane su i vođene ture za građane kako bi se upoznali s novim prostorom i novitetima koje knjižnica uvodi. Idućeg dana, 22. prosinca u jutarnjim satima stižu knjižničari iz Hrvatske i Primorsko-goranske županije, a poslijepodnevni sati ponovno su rezervirani za druženje s građanima. 23. prosinca dio programa je posvećen čitateljskim klubovima koji imaju puno članova i velika su snaga knjižnice.

Istaknuta slika: dio pozivnice na druženje u novoj zgradi Gradske knjižnice Rijeka

#druženje #GKR #građani #Gradska knjižnica Rijeka #nova zgrada

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh