„Erotika je mrtva, živjela Erotika”: Otvorenje izložbe Silvane Konjevode u Boćariji Brajda

Ako još niste odlučili gdje otići za Valentinovo, onda za vas imamo jednu poslasticu. U srijedu, 14. veljače, u 19:00 sati održat će se otvorenje izložbe Erotika je mrtva, živjela Erotika, riječke umjetnice Silvane Konjevode u Boćariji Brajda. Na izložbi će biti predstavljen novi ciklus radova, na kojemu je umjetnica počela raditi 2022., netom nakon održane grupne izložbe Umjetnost i erotika – Erotika i umjetnost u Galeriji HDLU Istre, u Puli. Kao temelj za inspiraciju, umjetnici su poslužili erotski aktovi i fotografije s kraja 19. stoljeća, koji su interpretirani u suvremenim medijima kolaža i kombinirane tehnike.

U sklopu otvaranja izložbe ,održat će se i večer čitanja erotske poezije riječke spisateljice koja piše pod pseudonimom – Val na val. Također, svi izloženeni radovi su dostupni za prodaju.

Silvana Konjevoda i Val na val

SILVANA KONJEVODA

Rođena u Rijeci, gdje je i diplomirala je na Pedagoškom fakultetu, na odsjeku likovne kulture izborni kolegij: grafika s pismom i primijenjena grafika (prof. Josip Butković). Bavi se slikarstvom i pedagoškim radom. Izlagala je na brojnim skupnim izložbama i imala nekoliko samostalnih izložbi. Tijekom svoje karijere dobila je brojna priznanja i nagrade za autorski i pedagoški rad. Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika Rijeka i Hrvatskog društva likovnih umjetnika Istre. Živi i radi u Rijeci.

VAL NA VAL

Rođena u Rijeci. Godine 2008, pokrenula je pisanje priča i pjesama na dva bloga. Na međunarodnom natječaju Forum Femmes Mediterranee u Marseilleu, održanom 2010., dobila je nagradu za kratku priču Sve moje ulice. Na natječaju Concorso internacionale di scrittura femminile, 2012., nagrađena je za priču Una, nessuna e centomila.

#Caffe bar Boćarija Brajda #Rijeka #Silvana Konjevoda #Val na Val

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh