Lipanj u Nemo Klubu!

I ovaj nas lipanj očekuje raznolik glazbeni program na poznatom mjestu u Ružićevoj. Klub Nemo, kao i sva dosadašnja izdanja koja se uspješno nižu na ovoj adresi, nastavlja okupljati riječku alternativnu scenu. Nakon što završite zadnju pivu, pelin ili nešto treće u Nemo Pubu, u pravcu Hartere, „život” se nastavlja na sljedećim programima Nemo Kluba:

10.6. j. popowitch

j.popowitch od 2018. vrti po gotovo svim riječkim klubovima. 2021. pokreće program Song Over Songs u beach baru Kamov, 2022. postaje resident Regular Bara u Zagrebu i riječkog kluba Manual. Prepoznatljiva je po raznovrsnim setovima koji obuhvaćaju razne sfere elektronike. Kako najavljuje Klub Nemo, “plovit će od synth-pop sentiša i balearica, kroz duboki i topli house, pa sve do nešto tvrđeg, sirovijeg i mračnijeg zvukovlja u kasne jutarnje sate.”

16.6. Shabby Kicks Connections

Shabby Kicks Connection je dnb kolektiv iz Rijeke osnovan 2018. s idejom održavanja i širenja bass kulture u Hrvatskoj. Sve češćim gostovanjima po riječkim klubovima već su ostavili otisak iza sebe, a kolektiv predstavljaju standarna Shabby Kicks četvorka: Boogie, Introvert, Raul B i RawFlip. Kroz posljednje 3 godine uspijeli su doći do izražaja nastupima u riječkoj Harteri, ali i klubovima Crkva, Beertija i Nemo, u kojima su održali razne takeover evente.

30.6. Funk in the House

Funk in the House čine rezidenti Kluba Nemo Sista Miyagi i Mootika. Petra Prosenica aka MooTika, s DJ pultom prijateljuje od 2019. kada i odrađuje svoj prvi nastup u bivšem klubu „Život“, pod svojim prvim pseudonimom „Black Soul“. Sista Miyagi glazbu pušta od 2020. godine, a svoju je selekciju prezentirala u raznim kafićima, klubovima i festivalima. U b2b kombinaciji, Mootika i Sista Miyagi, predstavljaju novi klupski program Nemo Kluba.

Od ostalih evenata u Nemo Klubu, očekuju nas još:

17.6. Kopaj ovo! #27

21.6. Penne Rigate

23.6. Linija Takeover

24.6. Bremanja

Vidimo se u podmornici!

Autorica fotografije: Maja Brašnić

#Funk in the House #j.popowitch #Nemo Klub #Shabby Kiks Connections

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh