Ljeto na Kantridi: MRAVE BROJIM & 21 VEK, 9. srpanj

U sklopu programa Ljeta na Kantridi, očekuje vas nastup dva specifična alternativna rock benda, oba u samom vrhu regionalne top liste portala Ravno do dna: „21 Vek” iz Skopja te „Mrave brojim” iz Rijeke.

„21 Vek” je trio kojeg čine iskusni glazbenici, bivši članovi Bernays Propagande Vasko Atanasoski i Deni Krstev te Rade Jordanovski. U njihovom izričaju može se čuti široka paleta utjecaja, od post punka pa sve do tradicionalne makedonske glazbe. Iako iza sebe imaju pozamašan broj nastupa u regiji, riječani ih do sada nisu imali prilike vidjeti uživo. Njihovi nastupi su poznati po iskrenoj glazbi, dobroj zabavi i pozitivnoj energiji.

„Mrave brojim” je bend otprije poznat riječkoj publici, prije svega kao alternativan i žanrovski potpuno nesvrstan. Osnovnu pokretačku snagu benda čine Klas (Gospođo Pitomi) i Neira (Antena Maslačak). Njihovi nastupi su uvijek iznova originalni i drukčiji od prethodnih, a što su pripremili ovom zgodom možemo samo nagađati. Kao što i sami najavljuju, publika će na koncertu premijerno imati priliku čuti i dio materijala s novog albuma.

Ulaz na koncert je besplatan.

#21 VEK #Ljeto na Kantridi #Mrave Brojim

ArtKvart Preporuka

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh