Ljeto na Kantridi:„Štikla”-The Chilly Billies (Trieste/Italy), 5. srpanj

Štikla” je festival eksperimentalne i jazz glazbe, u sklopu kojeg su u posljednjih 11 godina na Morskom Prascu nastupili brojni jazz, etno i avangardni glazbenici iz više od deset zemalja, a u sklopu kojeg je održano više od 55 koncerata. Glavni je organizator festivala riječki glazbenik Zoran Majstorović.

Ove godine, 5. srpnja, s početkom u 21 sat na plaži Kantrida beach bara Morski Prasac, u sklopu „Štikle” prvi se predstavljaju blues/rock/eksperimentalni glazbeni sastav The Chilly Billies (Trst, Italija) kojeg čine Jay To na gitari, C-Mo na kontrabasu i Jimmy Bolco na bubnjevima.

Nakon djelovanja u okviru sastava „Brazos-Black Suit Trio”, Jay To (gitara), C-Mo (kontrabas) i Jimmy Bolco (bubnjevi) osnovali su „The Chilly Billies”, novi projekt koji donosi blues-rock zvuk. Nakon godina iskustva na turnejama po Italiji, Austriji, Njemačkoj, Sloveniji i Hrvatskoj, sastav se nastavlja predstavljati brojnoj publici. Čisti, električni zvuk, u kombinaciji s tradicijom bluesa, čini slušanje ovog trija jedinstvenim iskustvom.

Ulaz na koncert je besplatan.

#alternative #blues #Jazz #Ljeto na Kantridi #LjNK #rock #Štikla #The Chilly Billies #Zoran Majstorović

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh