Mini božićni sajam na Brajdi oduševio prisutne svih uzrasta

U ponedjeljak, 18. prosinca, održao se Prvi humanitarni božićni sajam u Parku Eugena Čulinovića na Brajdi. Skrivena, zelena oaza u centru grada postala je, barem na jedan dan, žarištem dječjeg smijeha i veselja. Na sajmu se moglo pronaći raznih ukrasa i rukotvorina što su izradile vješte ruke djece Osnovne škole Brajda i Centra za odgoj i obrazovanje. Dječja igra i dobro raspoloženje bili su poduprti toplim kakaom i raznim slasticama iz PIK-a. Da bi božićni ugođaj bio potpun, osnovnoškolci Brajde održali su i mini koncert za sve okupljene, dok je dodatno veselje izazvao dolazak Djeda Božićnjaka s poklonima.
Počevši od skromne ideje, sajam su organizirali Boćarski klub Brajda i Mjesni odbor Brajda, u suradnji s Osnovnom školom Brajda i Centrom za odgoj i obrazovanje. U nadi da je ovo bio prvi u nizu od budućih božićnih sajmova, uz pjesmu i smijeh, već sada vas pozivamo da prisustvujete sajmu sljedeće godine.
Od prikupljenih donacija sakupilo se 300 eura. Taj novac će biti doniran Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka, a namijenjen je kupovini sportskih rekvizita.

Fotografije: Zlatko Tot

#Boćarski klub Brajda #Brajda #Centar za odgoj i obrazovanje #Mjesni odbor Brajda #Osnovna škola Brajda

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh