Nipplepeople u Pogonu kulture

Omiljeni tajanstveni dvojac Nipplepeople dolazi u Pogon kulture nakon dvije godine. Uoči Badnje večeri, u subotu 23.12., omiljeni i još uvijek anonimni dvojac Nipplepeople kojeg Riječani izuzetno vole dolazi u Pogon kulture dvije godine nakon spektakularnog koncerta kojeg su tad održali pred rasprodanom dvoranom.

Možda je za neke otvoreno za raspravu, ali za mnoge više nije- Nipplepeople najbolji je hrvatski electro-pop proizvod koji je, osim po nezaboravnim hitovima, prepoznatljiv po električnim, efektnim i plesnim nastupima. Na sceni se pojavljuju 2008. godine singlom „Broj”, a uslijedile su brojne uspješnice kao što su „Sutra”, „Tajna”, „Frka”, „Ne volim te”, „Nikada” i „Balkan Express”.

Osvajaju sve zaraznom i pitkom pop elektronikom inspiriranom 80-ima, a odlične su kritike stizale i iz inozemstva, podsjećajući mnoge na uspješne svjetske dvojce poput Eurythmics i Yazoo. Njihov plesni elektronički zvuk neki su kritičari nazvali i trip hopom koji euforično skreće u sjajni retro-futurizam.

Osvajaju top liste i osvajaju publiku uživo, ali još uvijek ne pristaju na intervjue i medijsku eksponiranost, a glazba je na prvom mjestu- Nipplepeople svakako su pravo osvježenje na regionalnoj glazbenoj sceni.

Redovito nastupaju po cijeloj regiji te i na renomiranim festivalima kao što su Exit, Terraneo, Sea Star i dr., a posebno iskustvo su njihovi samostalni koncerti u klupskim prostorima.

Budući da imaju običaj rasprodati svoje koncerte u Rijeci, požurite po svoju ulaznicu u Entrio susav te u Dallas Music Shop i ostala fizička prodajna mjesta. Online ih možete ih pronaći na sljedećoj poveznici.

Istaknuta slika: Nipplepoeple

#electro-pop #koncert #nastup #Nipplepeople #Pogon kulzrue

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh